Univé

Bij Univé kunt u geheid terecht voor een goedkope autoverzekering. Of het ook de goedkoopste is, daar zult u achter moeten komen door te vergelijken, maar dat Univé garant staat voor een zeer lage premie is een gegeven. Net als Centraal Beheer komt ook Univé uitstekend uit de bus wat betreft onderzoeken door het bureau van MoneyView. Zij werken onafhankelijk, dus aan hun oordeel mag u gerust wel waarde hechten.

Wat kunt u verwachten bij Univé?

Univé biedt u niet alleen uitstekende klantvriendelijkheid, maar daarnaast bieden ze u ook nog een uniek systeem aan, namelijk het e-Supportsysteem. U kunt ervoor kiezen om dit systeem in uw auto te laten inbouwen door Univé. Uiteraard zal Univé de kosten hiervoor zelf dragen. Het doel van het e-Supportsysteem is om ervoor te zorgen dat u veilig de weg op kan. Het draagt in feite niet zozeer bij aan veilig weggedrag, maar wel aan veiligheid in het geval u bij een ongeval betrokken raakt.

Indien u bijvoorbeeld bij een ongeval betrokken raakt waarbij u onwel raakt zullen de sensoren van het e-Supportsysteem hebben geregistreerd dat er met uw auto een crash is geweest. Doordat de sensoren een signaal doorgeven aan de alarmcentrale van Univé kan hierop actie worden ondernomen en zullen er dus hulpdiensten uw kant op worden gestuurd. Uiteraard zal de centrale eerst contact met u proberen te leggen. Lukt dit niet, dan zullen dus de hulpdiensten worden ingezet.

Het bovengenoemde systeem is dus wel iets wat Univé voor haar klanten doet en waar u dus zelf geen kosten aan maakt. Daarnaast zult u geen hinder ondervinden van het e-Supportsysteem, want het gaat maar om een klein kastje die netjes wordt weggewerkt in uw auto. U bent het niet verplicht hiervoor te kiezen, maar aangezien het voor u kosteloos is kan het geen kwaad het systeem te laten inbouwen in uw auto.

autoverzekering premie unive

Vorige artikel:

Volgende artikel: