Inshared

Verzekeraar Inshared is een vreemde verzekeraar in de positieve zin van het woord. Zij pakken de zaken namelijk helemaal anders aan dan andere verzekeraars dit doen en we kunnen gerust spreken van een zeer prettige aanpak. Wat bijvoorbeeld zeer uniek is aan de aanpak van Inshared is dat u beloningspunten kunt krijgen. Deze krijgt u onder andere voor schadevrije rijden, maar ook bijvoorbeeld voor preventief gedrag. Denk hierbij aan winterbanden onder uw auto in de winter, waardoor u toch net iets veiliger de weg op gaat.

Beloningspunten

U kunt dus beloningspunten krijgen bij Inshared, maar waar dienen deze beloningspunten dan eigenlijk voor vraagt u zich af. Inshared keert het overschot aan premie aan het einde van het jaar uit aan de verzekerden. Dit wil zeggen dat zij de kosten die zij maken voor het uitbetalen van schades over een heel jaar aftrekken van de totale hoeveelheid binnengekregen premie en het overschot zal dus worden verdeeld over de verzekerden. En hier komen beloningspunten dus goed van pas, want hoe meer u er heeft, des te groter zal het aandeel zijn van het overschot aan premie dat u dus terug ontvangt van Inshared.

Andere zaken waarin Inshared zich onderscheid

De beloningspunten is niet het enige punt waarin Inshared zich onderscheid van haar concurrenten. Inshared biedt zo onder andere gratis vervoer aan indien u uw auto tijdelijk voor onderhoud bij een garage onderbrengt. U hoeft dus niet bang te zijn dat u nergens meer naartoe kunt, want Inshared regelt dit voor u. Ook is het zo dat hoe ouder u wordt, hoe minder u bij Inshared aan premie hoeft te betalen. Bij Inshared heerst namelijk de gedachte dat naarmate u wat ouder wordt u ook wat rustiger zult worden in het verkeer waardoor het risico op schades dus ook zal afnemen. Daarnaast biedt Inshared u een autoverzekering aan die direct opzegbaar is en waar u dus niet voor minimaal een jaar vastzit aan een contract. Bent u benieuwd wat Inshared nog meer voor u kan betekenen en welke premie u moet betalen voor uw autoverzekering? Klik dan hieronder op de button en bereken uw premie.

autoverzekering premie inshared

Vorige artikel:

Volgende artikel: