Centraal Beheer

Centraal Beheer is de verzekeraar die van onderzoeksbureau MoneyView als beste uit de test komt. Dit is dan gebaseerd op zowel de goedkope autoverzekering die ze aanbieden alsmede ook de kwaliteit waar Centraal Beheer voor staat. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat in een lijst van de goedkoopste autoverzekeringen Centraal Beheer zeker niet mag ontbreken en dat u dus ook zeker uw premie zou moeten gaan berekenen bij Centraal Beheer. Ze winnen het dus niet alleen op een lage premie, maar ook zeker op de uitstekende kwaliteit richting de verzekerde.

Pluspunten van Centraal Beheer

Wat Centraal Beheer u onder ander kan bieden is de no-claim beschermer. Dit kan behoorlijk handig zijn wanneer u flink wat no-claim heeft opgebouwd in de loop der jaren en dit niet wilt zien vervliegen in het geval het toch tot aansprakelijkheid bij schade mocht komen.

Zoals gezegd staat kwaliteit bij Centraal Beheer hoog in het vaandel en op de klantvriendelijkheid is dan ook niets aan te merken. Centraal Beheer biedt u onder andere een pechhulpverzekering aan. Het is natuurlijk handig als u dit direct bij uw verzekeraar kunt regelen en hiermee bent u verzekerd van pechhulp in het binnenland. Het maakt dan ook niet uit waar u zich begeeft of op welk tijdstip dit is, want de pechhulp van Centraal Beheer is altijd paraat om u weer op weg te kunnen helpen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de pechhulp in het binnenland nog uit te breiden met pechhulp in het buitenland. Dit allemaal tegen een kleine verhoging van de maandelijkse premie.

Net zoals bij veel andere verzekeraars zijn ook bij Centraal Beheer accessoires in uw auto standaard meeverzekerd. Dit kost u dus verder niets. Het maakt hierbij niet uit voor welke dekking u kiest.

autoverzekering premie centraalbeheer

Vorige artikel:

Volgende artikel: